Velkommen til GodtSelskap

           - din bryllups og selskapsarrangør

GodtSelskap er en annerledes selskapsarrangør som også tilbyr spenstig og kreativ catering fra eget kjøkken.

 

       

GodtSelskap har etter flere år som selskapsansvarlig for Villa Lilleborg på Ormøya i Oslo, også overtatt ansvaret for Dronningen Selskapslokaler på Bygdøy.

Her har vi kapasitet for opp til ca 100 personer til bords - dog minimum 35 personer.

Vi har spesialisert oss på bryllup - for at dere skal føle dere trygge på gjennomføirngen av deres største dag i livet!

 

VILLA LILLEBORG

                       Villa Lilleborg på Ormøya                                                                                        Fotograf: Vidar Skauen

 

                                        Villa Lilleborg fra hagen                                                        Fotograf: Vidar Skauen

 

Skal du gifte deg og ønsker at det skal skje i trygge omgivelser med profesjonell hjelp er vi din rette leverandør.

 

Ta kontakt på mail: mail@godtselskap.no

eller ring: 91 13 18 35

 

Menyer fra GodtSelskap:

 

Til Champagnen

  

                                            

Fruktoppsats
Med en blanding av eksotiske og kjente og kjære frukter.

Kr. 1 795,-                          

Kanapeer:


Bruchetta
Med sopp i basilikum-pesto                                            
Kr 40,- / 2 stk pr pers

Fransk eggekake
På sticks med potet, chevre og artisjokk                                     Kr 40,- / 2 stk pr pers

Finhakket løk og creme fraiche i terteskjell
Med sort og rød kaviar                                           
Kr 40,- / 2 stk pr pers

Chilimarinert scampispyd
Med koriander, rødløk og hvitløk                                   
Kr 50,- / 1 spyd med 3 scampi pr pers

 

Miniasparges
Rullet med Serranoskinke tilsmakt pesto                                  Kr 50,- / 1 stk pr pers

Kyllingleverpaté
På bruchetta med cornichong og ripsgelé     

Kr 50,- / 2 stk pr pers

Rosastekt andebryst
På bruchetta med fikenkompott                   
Kr 45,- / 2 stk pr pers

Minimumsbestilling 30 personer og

minimum 2 varianter                                                                  

****

3-4 retters middag:

Forretter

                   

Grønne Asparges med Fritert Serrano
Serveres med ovnstørkede tomater og Sherryeddik
Kr 139,-

Hvitløksgratinert Sjøkreps                                                     
Ferske sjøkreps gratineres med hjemmelaget hvitløkssmør.
Serveres på salat med bringebærvinaigrette.
Kr 159,-

Hummerbuisque
Hjemmelaget fra bunnen med hummerkjøtt og creme fraiche.
Brennes av med Cognac. En himmelsk opplevelse!
Kr 155,-

Grillede Kamskjell
Serveres med lune asparges, sautert sopp og løk.
Naperes med Sauternsjy
Kr 149,-

Kamchatka Krabbe
Kongekrabbe tilsmakt chili, lime og ingefær.
Serveres med mango og granateple.
Kr 149,-

Røkelaksmousse
På en seng av frisk salat med tyttebærvinaigrette.
Kr 139,-

Mellomretter


Andelevermousse med Portvin
Serveres på spenstig salat med tranebærvinaigrette
Kr 139,-

Ovnnbakt Breiflabb Tournedos
Serveres på fransk inspirert ratatouille.
Kr 149,-

Grillet Ørretfilet med Blomkålpuré
Serveres med persille og pepperotsaus
Kr 139,-

Hovedretter

Stekt Kveitefilét
Serveres med blomkål, broccoli og kraftig rødvinssaus.
Garneres med sprøstekt bacon, blomster kapers, sort oliven og hjemmelaget hvitløkspotetmos.
Kr 325,-

Rosastekt Andebryst
Serveres med en blanding av råstekte poteter, shitake og løk stekt i andefett.
Smørdampede asparges og balsamicosjy.
Kr 330,-

Kyllingbryst
Serveres med kremet pestosaus, blanchert broccoli og italiensk tagliatelle.
Garneres med tomatconcassé og panchetta.
Kr 245,-

Timianbakt Svin Indrefilét
Serveres med ristet skogsoppsymfoni og smørdampet asparges. Balsamicosjy tilsmakt bringebær og persillestekte Amandinepoteter
Kr 295,-

Lammefilét
Serveres med sauterte blomkåle og kepaløk. Kremet hvitløksaus og Anna poteter
Kr 325,-

Indrefilét av Okse
Serveres med ristet sopp, saltbakte sjalottløk og ovnsbakte grønnsaker. Rødvinsaus og Voisin poteter
Kr 325,-

Ytrefilét av Hjort
Serveres med sautert kongeøsterssopp, sesongens timianbakte grønnsaker, smørdampet vårløk, portvinsjy og persillestekte Amandinepoteter.
Kr 345,-

 

Desserter

 

Frisk Ananas Carpaccio
Med koriander juice. Serveres med siitron sorbet
Kr 139,-

Sjokoladetrio "Shot"

Sjokolademoussé på kraftig konfektkake og sjokoladeanglaise i glass.
Serveres med appelsin- & bringebærsalat marinert i likør
Kr 149,-

Pernodmarinert Kiwi 
Serveres med kokos sorbet i cocktail glass
Kr 129,-

Pasjonsfruktfantasi
Pasjonsfruktmousse sprayet med hvit sjokolade og sjokoladekant.
Fylt med bringebærterinne på gulrotbunn.

Kr 149,- 

 

Grillmeny 1

Kongereker
Grillspyd med kongereker marinert i chili og hvitløk


Sverdfisk
Grillet sverdfisk marinert med koriander, hvitløk og sitron


Marinert Lammelår
Urte- og hvitløksmarinert lammelår med sjysaus


Grillet Entrecôte
Stykker av entrecôte marineres i rødvin og grilles


Grillet Kyllinglår
Kyllingbryst marinert med timian og sitron


Ristet Skogsopp
Kokes i creme fraiche med fersk persille


Grillede Maiskolber
Med hjemmelaget hvitløkssmør


Ceasar Salad
Ceasarsalat med ristede hvitløkskrutonger og parmesan


Tomat og Mozzarella Salat
Klassisk salat med fersk mozzarella og tomater med basilikumvinaigrette


Persillestekte Amandinepoteter
Amandinepoteter stekes med hvitløk og persille


Focaccia
Hjemmebakt focaccia


Aïoli
Hjemmelaget hvitløksmajones

Kr 499,- pr pers

 

 

Buffet 1

Hvitløksgratinert Fersk Sjøkreps
½ sjøkreps gratineres i ovn med hjemmelaget hvitløkssmør


Sterke Kreolske Scampi
Med kraftig tomatsaus med chili, hvitløk og grønnsaker


Ristede Kamskjell
Med sautert spinat og sjampinjonghatt 


Rosastekt Andebryst
Med fersk fiken


Svin Indrefilét
Timianbakt svin indrefilet med bringebær- balsamico. 


Chicken Curry

Hjemmelaget Curry med grønnsaker


Tomat og Mozzarella Salat
Serveres på fat med frisk basilikum 


Assorterte Oliven
Blandet oliven på fat


Ceasar Salat
Salat med brødkrutonger, Ceasar dressing og revet parmesan


Amandine Poteter
Amandine poteter stekes med hvitløk og persille


Brød og Aïoli
Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones


Mørk Sjokolademousse

På mandelbunn

Kr 535,- pr pers

 

Buffet 2

           


Hvitvinsdampede Blåskjell
Med hvitløk og grønnsaker


Røkelaksmousse
På bruchetta med kaviar


Kongereker
Stekt i olje og hvitløk


Urtestekt Kyllinglår
Marineres og bakes i ovn


Helstekt Indrefilet av Okse
Med ristet skogsopp


Gratinert Blomkål
Med bechamel saus og sprøstekt bacon


Timianbakte Poteter
Ovnsbakte poteter med havsalt, olivenolje og timian


Chevresalat  
Med artisjokkhjerter og aspargesbønner med Dijonvinaigrette


Tomat og Ruccula Salat
Med balsamico og knust hvitløk


Brød og Aïoli
Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones

Ostebord
Assorterte oster, frukt og kjeks

Kr 499,- pr pers

 

Tradisjonelt Koldtbord

Pillede Reker
Med sitron og majones


Gravlaks
Med sennepsaus


Røkelaks
Med eggerøre


Kalkunbryst
Med waldorfsalat


Varme Kyllinglår
Marinert i olje med urter


Karbonader
Hjemmelaget med stekt løk


Roastbeef
Med remulade


Spekematanretning
Med eggerøre


Dansk Leverpostei
Lunet med bacon og stekt sopp


Blandet Grønn Salat
Med vinaigrette


Ovnsbakte Poteter
Stekt med persille og hvitløk


Masse godt brød og smør

Kr 399,- pr pers

 

Til Kaffe Avec

Petit Four i ulike varianter - søte små delikatesser                          
Fat med 100 stk assortert - kr 1.555,-
Fat med 150 stk assortert - kr 1.950,-

      

                                                                   

Til Drinken


Snacks

Assortert utvalg med blant annet nøtter, chips, saltstenger…    
Kr 30,- pr pers


Nattmat



Wienerpølser med tilbehør                          kr 75,- pr pers
Hjemmelaget betasuppe                            kr 115,- pr pers

 

Grillmeny 2

Kongereker
Grillspyd med kongereker marinert i chili og hvitløk


Grillspyd
Med entrecôte, paprika, sjalottløk, squash og sopp


Grillet Svinefilet
Marineres og grilles


Grillet Kyllinglår
Kyllinglår marinert med timian og sitron


Amandinepoteter
Persillestekte Amandinepoteter


Tomatsalat
Med hvitløk og gresk eddik


Ceasar Salad
Ceasarsalat med ristede hvitløkskrutonger og parmesan


Focaccia
Hjemmebakt focaccia med pesto


Aïoli
Hjemmelaget hvitløksmajones

Kr 369,- pr pers

 

   

      GodtSelskaps adresse: Heimlibakken 11 - 0198 Oslo

 

 

Sammen komponerer vi ditt selskap - vi besørger detaljene - slik at du kan nyte anledningen

GodtSelskap as - Olav Helsetsvei 6 - 0694 Oslo - Tlf. 91 13 18 35 - 97 50 46 05 - e-post: mail@godtselskap.no